«Airplane» Вакарчука в ефірі!

Рейтинг
ПлохоОтлично 

     Нарешті на радіо- і ТБ-ефір потрапив кліп на перший сингл проекту «Брюссель» - «Airplane». Тепер не тільки паломники до священної Інтернет-мережі зможуть оцінити нове творіння Святослава Вакарчука і команди талановитих музикантів, а й поціновувачі по той бік інформаційного простору. Що цікаво, кліп на пісню створювався в аеропорту «Бориспіль» в онлайн-режимі. Всі герої – невигадані. (От же ж пощастило тим, хто очікував на свій рейс в залі вильоту терміналу «F»).

 

 

 

     Словом, вийшов «живий» міні-сюжет з реальними людьми в кадрі, де очі, посмішки, емоції і валізи у руках:) – справжні, по-справжньому звучала і флейта Сергія Бабкіна, який, як і Славко Вакарчук, до того ж співав без мікрофонів.  

     Так що ні з того, ні з сього, в один прекрасний день команда Вакарчука перетворила аеропорт на знімальний майданчик, і стрьомні люди з камерами прилаштувалися в залі вильоту того ж таки терміналу «F». Тому пасажири, які очікували на свої рейси, ставали безпосередніми учасниками зйомок. Керував творчим процесом режисер-оператор - Володимир Шкляревський. 




Режисером монтажу відео «Airplane» став давній друг ОЕ - Віктор Придувалов, який, за оцінками музичних критиків, є автором одних з кращих кліпів гурту.

  

 

 

Як зауважують музиканти, спочатку планувалася зйомка невеликого відео, в якому б використовували замість музичних інструментів ноутбуки та смартфони. Кожен з музикантів встановив на гаджет додаток, що відповідав його інструменту. Пристрої були підключені до звичайних комбіків-колонок. 

  

 

 

На мою нескромну суб’єктивну думку, «Airplane» - річ варта уваги! Як хлопці постаралися – оцінювати глядачам, і слухачам. Варто нагадати також, що вже зовсім скоро на загал вийде проанонсований «Брюссель» Святослава Вакарчука.   

  

 

 

«Брюссель» вийде в прямому ефірі на YouTube!

 

     Конкретної дати презентації музичного проекту ще не оприлюднили. Відомо, що прем’єра «Брюсселю» відбудеться в прямому ефірі на YouTube. Як інформує офіційний сайт гурту «Океан Ельзи», Святослав Вакарчук і компанія Google оголосили про проведення спільної акції: першої в Україні онлайн-трансляції живого концерту на YouTube каналі.




     Проект українських виконавців співзвучний з інтернет-трансляціями західних гуртів, об'єднаних в серію «Unstaged». «У день трансляції, зайшовши на YouTube канал http://www.youtube.com/VakarchukBrussels ,  в будь-якій країні світу можна буде стати учасником «живого» концерту нового музичного проекту лідера «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука - «Брюссель», - повідомляє прес-служба ОЕ.

 

 

 

 

 

 

 

Таня Ворончук

Переглянути кліп Вакарчука - «Airplane»!


Tweet

онлайн фильмы