SickSeeD - хворіти ніколи!

Рейтинг
ПлохоОтлично 

     Нещодавно святкував свій третій день народження чернівецький гурт "SickSeeD". Він складається з п'ятірки юнаків, котрі створюють справжню чоловічу музику. Ще б пак, коли в плейлисті кожного з учасників бенду значаться такі "мастодонти" своєї справи, як Slipknot, Korn та Dream Theater - важко створювати щось інше.

 

 

 

 

 

 

     Почавши творчість з класичного ню-металу, за три роки команда встигла поекспериментувати з багатьма стилями, проте не зупинилась на якомусь окремому. "Наша музика - поєднання ню-металу, прогресив-металу та металкору" - розповідає вокаліст колективу Богдан Герасимчук. 





  

Звичайно, як і кожен молодий колектив, "SickSeeD2 в перші роки свого існування більшість часу витратив на зміни складу,   ротацію його учасників.


    Маючи вже сформований кістяк, у найближчий час гурт планує більше часу зосередити на записі нових треків та виступити на сценах різних міст України. На даний момент, "пацієнти" виступають переважно з місцевими гуртами, зокрема з такими як "Beter Now" та"Viva Gazone".

  

     Щодо виходу дебютного альбому, то тут шанувальникам доведеться трішки зачекати. Команда розраховує випустити його приблизно восени 2012 року.

 

До альбому увійдуть власні композиції гурту та кілька каверів, проте які саме - покищо не розголошується. Наразі ж бенд працює над матеріалом для даного альбому.

 

  Богдан Герасимчук залюбки погодився припідняти завісу й розповісти деякі деталі стосовно цього:


      "Назви альбому поки немає. У 100% готовності зараз є 8 композицій: "Парадигма", "Не як усі", "Дикий театр", "Голос пустоти", "So what", "Забудь", "Все по колу" і інструментал з кодовою назвою "біль". У розробці є ще 5 композицій і лише по закінченню роботи над ними почнемо все записувати. Спільні виступи з іншим гуртом ми вже практикували, а чи увійдуть такі експерименти у альбом - ще невідомо."

 

 


     Не секрет, що на будь-якому виступі чи то іменитого чи то молодого гурту рано чи пізно трапляються казуси. Історією таких цікавих моментів ділиться 

Богдан

:

 

   "На відбірковому турі "Відродження 2010" довелося виступати на старій дерев'яній сцені. Дошки на ній були чи то гнилі чи просто надто тонкі і хтось з нас, вже не пам*ятаю хто, ледь не провалився. Після цього до кінця виступу всі стояли як статуї і намагались не рухатись.

 

     На фесті "Хвиля 2011" у проміжку між піснями я захотів попити води, пляшка була півторалітрова, якась дівчина з натовпу крикнула, що теж хоче пити і я як взяв і кинув їй цю воду, але враховуючи, що я правша, а кидати довелося лівою, пляшка полетіла у іншому напрямку і ледь не влучила якомусь хлопцю у голову:) Нащастя, він зреагував нормально, але вибачитись все-ж довелося. Після цього ми користуємось лише маленькими пляшками.


     Ще було коли у барабанщика вилітали палички, і він у незрозумілій позі одночасно діставав іншу і грав... або коли я забував слова пісні, або ще краще коли мене било током від мікрофону… казусів вистачало."

 

 

 


      Отже, хочеться вірити, що музикантам вдасться втілити в життя всі задумані ідеї й щораз тішити своїх фанів новим та якісним продуктом.




Сергій Матвійчук

Tweet

онлайн фильмы