Музична "Тиша" від "Антре"

Рейтинг
ПлохоОтлично 

      Зовсім недавно в інтернет було викладено перший міні-альбом оновленого київського поп-рок гурту Антре (колишні Н-три) – «Тиша». Запис створювався після багатьох перепетій, що відбувалися з хлопцями до його виходу, і тому був досить очікуваним у колі прихильників. Чи виправдалися очікування – вирішувати слухачам, але можна вже сказати про численні схвальні відгуки.


     Про альбом - вокаліст – Олексій Шманьов:



     «Створення було досить важким – по-перше тому, що досить важко починати, якби, з початку... Просто хотілося зробити щось справді нове, інше й цікаве...


     Писати було весело... А от саме створювати важкувато, бо зміна колективу, це завжди важкий процес... Записом, особисто я, ніколи не буваю задоволений на всі 100, бо, як тільки я виклав пісні в інтернет, саме в ту мить відчув, що мені багато чого не подобається, що можу зробити ще краще, тому, добре, що виклав пісні до того, як відчув це... Бо ще можна було б чекати пів року.» 

 



     Отож, слухаючи «Тишу», можна сказати, що зараз «Антре» відійшли від фолкових мотивів, які були присутні в «Н-три», зараз у записах немає сопілки. Натомість зявилась більш глибша філософія текстів, цікавіші аранжування і навіть елементи гроул-вокалу в пісні «Примара». 


     Також розпочато запис ще двох пісень, які планується видати зимою. Про виступи гурт теж не забуває, навіть не зважаючи на велику перерву. На разі планується декілька концертів по Західній Україні. Щодо нових пісень і концертів – конкретної інформації ще немає.


     Отож, слухаємо «Тишу» та слідкуємо за афішею!




Сергій Янішевський

Tweet

онлайн фильмы