Better now. До мети - краще зараз!

Рейтинг
ПлохоОтлично 

 

      Не так давно на рок-мапі України з’явився новий колектив під назвою Better Now (краще зараз). Походить він із затишного міста Чернівців.




      Цей бенд, який складається з трьох хлопців та однієї милої дівчини, що зовнішньо чимось схожа з Авріл Лавін, має вдосталь сили та енергії, щоб найближчим часом стати одним з найпопулярніших в Україні.Офіційним "днем народження" гурту є 11 лютого 2011 року, хоча думка про його створення назрівала значно раніше.


 

"Спочатку нас було тільки троє. Це було десь рік тому. Всі були з різними смаками до музики та до життя загалом, але прагнули одного - творити музику",  – ділиться своїми спогадами Стас - соло-гітарист команди.

  

 

   Звичайно, не все було гладко, постійно відбувались конфлікти, в результаті чого гурт здійснив ротацію кількох учасників.

 "У нас одна мета, і потрібно до неї йти попри всі негаразди", - тримається позитивної хвилі Стас.


 

  В оновленому складі гурт записує кілька нових пісень, стає учасником багатьох фестивалів та вечорів, серед яких Студентський молодіжний фестиваль "Хвиля", Bukovynka Party, Acoustic Cover Party та багато інших. 

  

 

   Маючи, як приклад для наслідування, таких виконавців, як Nirvana, Metallica, Paramore, Coldplay та Adele, гурт створив свій власний, оригінальний стиль музики. Це гармонійне поєднання клавіш і мелодійного вокалу з важкими гітарними рифами та елемантами панку. 



   Щодо іншої складової композицій – текстів, то їх усі пише Аня.

"Вона вкладає в них свої переживання, думки та емоції" - зауважує Стас. До речі вона не лише автор текстів а ще вокалістка та клавішниця. 

 

 

    В кожної їх пісні своя історія, і вона асоціюється з певним етапом розвитку гурту. Можливо саме тому, слухаючи композиції, ми можемо прослідкувати ріст команди, той рівень майстерності, якого вони досягли з часом.



   Серед найближчих творчих планів групи – виступи на українських фестивалях таких як "Обнова", "Тарас Бульба" та "Захід". 

  

    Що ж, побажаєм успіхів колективу й таки сподіваємось побачити їх активними учасниками цих подій. Доречі, нещодавно гурт випустив свій перший міні-альбом, скачати який фани зможуть на сторінках однієї з соціальних мереж.




Сергій Матвійчук 

Tweet

онлайн фильмы