"Ласкою" Раманьяни – свіже відео!

Рейтинг
ПлохоОтлично 

     Сьогодні у нас під прицілом свіжак – відеокліп «Ласкою» від київського поп-рок гурту «Раманьяна». Відео з’явилось в мережі зовсім недавно, та враз опинилося під «настільною лампою». Отож, до діла!

 

 

 

      Сьогоденний ранок я зустрів, попиваючи каву, та оглядаючи відео «Ласкою» від Раманьянівців.

      Акустична основа пісні розпізнается одразу. Також, у вуха залітає бодряковий такий гітарний перегруз на приспіві, що не може не радувати слух небайдужого до української музики, слухача. Особливо посмакувало ліриче акордеон-соло під час легкого брейку наприкінці треку. Мотив енергійний, легкий, що, безперечно, є плюсом музичної композиції.

 

      Щодо самого кліпу, можу сказати, що відеоряд не напрягаючий. Бачимо молодь, що відпочиває. Також маємо зможу насолоджуватись краєвидами Києва, милуватись природою, і все це під легку музику. Також, впадає в око момент, коли музиканти стоять у  воді, рубаючи на гітарах. Стихія їм не заважає абсолютно, що не може не навіювати гарний та позитивний настрій)

 

 

 

      Як висновок, можу сказати, що особисто я – "за" таку музику на радіо, або на телебаченні. Тому, бажаєм гурту «Раманьяна» успіхів та творчої наснаги у подальшому музичному розвитку.

 

 

 

Віталій Зелений

 

Tweet

онлайн фильмы