Breaking News

  • Krobak. The Last Show – як це було

  • АНОНС: KROBAK. The Last Show 29.04 Mezzanine

  • АНОНС: Свято пост-року у місті Київ – Synthesis!

  • Another Lips: «собрались лишь для того, чтобы хоть кого-то поставить на разогрев Черной Речки в Минске»

  • «Enchained By Darkness» – чорна меса в пору кліматичного колапсу!

Header Banner

Анна Яценко (Vночі) про Новий рік

0

«Пригадаю дитячі мрії, ті, що здавна мене гріли», – розповідає дніпровський гурт «Vночі» у своїй новій композиції «Моя зима», яка вже встигла полонити серця багатьох слухачів. Казково сніжна квітка Анна Яценко – фронтвумен гурту –  поділилася з нами рецептом новорічного настрою та розказала, що пов’язує її з Новим роком.

КуР: Які емоції та спогади пов’язані у Вас із Новим роком?

Анна: Новий рік – це завжди очікування дива! Скільки б років тобі не було. Особливо люблю навіть не саму новорічну ніч, а десь тиждень до неї. Коли навкруги стоїть святкова метушня, ведуться останні приготування, все дихає передчуттям казки.

КуР: Який ідеальний Новий рік для Вас?

Анна: Свято разом з усіма людьми, яких люблю й рада бачити. Гарна прикрашена ялинка з купою подарунків для всіх, сяючі гірлянди, святкова музика, атмосфера затишку, радості та світлих сподівань.

КуР: Який подарунок на Новий рік у дитинстві Вам запам’ятався найбільше?

Анна: Білий м’який ведмідь. Мені було років сім і дуже хотілося великого білого ведмедика. Пам’ятаю, у двері постукали, і я почула голоси. А потім мама зайшла до мене і сказала, що заходив Дід Мороз. І подарувала чудового білого ведмедя з рожевою подарунковою стрічкою на шиї. То було щастя!

КуР: Про що мріяли у дитинстві? Які бажання загадували?

Анна: Як і всі діти – про іграшки, звичайно. А ще завжди мріяла побачити якесь диво: ельфів, русалок.

КуР: Яким чином дізналися правду про Діда Мороза?

Анна: Якщо чесно, то я не пам’ятаю. Зараз здається, що ніколи насправді в нього не вірила. І разом з тим, вірю до сьогодні.

КуР: Які смаколики полюбляли найбільше в дитинстві?

Анна: Новорічна ніч – то завжди було багато всього святкового й незвичного. Моїм найулюбленішим салатом був крабовий. Солодкі подарунки завжди гріли дитячу душу. Ну і, звичайно, мандарини. Їх могла їсти майже безперервно.

КуР: Який фільм, пісня чи мультфільм асоціюється у Вас із Новим роком?

Анна: О… Таких дуже багато! І кожен рік шукаю для себе щось нове. Але ТОП займають хіти всіх часів: «Полярний експрес», «Іронія долі», «Один вдома», «Різдвяна історія».

КуР: Ким Ви були на новорічному святі в дитсадку? (зайчиком, сніговичком, сніжинкою і т.д.)

Анна: Ким тільки не була! Сніжинкою, ялинкою, зіронькою. Завжди брала активну участь у всіх постановках.

КуР: Які традиції були у Вашій родині? Чи дотримуєтесь Ви їх у дорослому житті, створивши власну сім’ю?

Анна: Головною традицією було збирання родини за святковим столом. А ще ми щороку вибігали дивитися феєрверки! Власної родини ще не маю, але традиції хороші. Збережу!

КуР: Якби Ви могли написати собі лист у дитинство, то що б Ви собі сказали?

Анна: Займайся тим, що тобі подобається. Усе одно від себе не втечеш. Більше уваги приділяй музиці. Не бійся й не соромся.

КуР: Чи потрібна новорічна казка дорослим?

Анна: Так! Навіть більше ніж дітям. Адже діти і так ще вірять у дива, а от дорослим для того потрібен привід. Що може бути кращим за Різдво та Новий рік, коли й справді може трапитися щось казкове? 

КуР: Який сучасний Новий рік у дітей? Як Ви думаєте, чи змінилося щось?

Анна: Я гадаю, все залежить від батьків. Вони прививають традиції, любов до свята. А діти – вони завжди діти. Вони люблять веселощі й подарунки.

КуР: Що б Ви хотіли побажати нашим читачам?

Анна: Чарівного Нового року та казкового Різдва! Бажаю всім відчути справжній святковий дух! Нехай цього року мрії обов’язково здійсняться!

Познайомитися з гуртом ближче можна за посиланнями:

soundcloud : https://soundcloud.com/vnochi

twitter : https HYPERLINK “https://twitter.com/vnochimusi”:// HYPERLINK “https://twitter.com/vnochimusi”twitter HYPERLINK “https://twitter.com/vnochimusi”. HYPERLINK “https://twitter.com/vnochimusi”com HYPERLINK “https://twitter.com/vnochimusi”/ HYPERLINK “https://twitter.com/vnochimusi”vnochimusi

vk : https HYPERLINK “https://vk.com/vnochimusic”:// HYPERLINK “https://vk.com/vnochimusic”vk HYPERLINK “https://vk.com/vnochimusic”. HYPERLINK “https://vk.com/vnochimusic”com HYPERLINK “https://vk.com/vnochimusic”/ HYPERLINK “https://vk.com/vnochimusic”vnochimusic

Офіційний сайт: http://vnochimusic.com/


VНОЧІАнна Яценко

Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні

Табачников & NOBODY.ONE у Вінниці

Подія – на яку чекали рік. І нарешті це відбулось! У Вінницю знову завітли Табачников & NOBODY.ONE. День минув із солодким присмаком чудового вечора. Музикантів ...