Breaking News

  • Krobak. The Last Show – як це було

  • АНОНС: KROBAK. The Last Show 29.04 Mezzanine

  • АНОНС: Свято пост-року у місті Київ – Synthesis!

  • Another Lips: «собрались лишь для того, чтобы хоть кого-то поставить на разогрев Черной Речки в Минске»

  • «Enchained By Darkness» – чорна меса в пору кліматичного колапсу!

Header Banner

KARNA – Гуцул-метал

0

Давно не було такого почуття насолоди і гордості за нашу рок-музику, як зараз, адже у вухах лунає новий альбом «Карни», на який всі чекали цілих сім років! Ось воно, дідько, наше, рідненьке, з тракторним звучанням Ibanez’у Влада Яруна, гуцульскою мелодичністю і заспівами Олексія Шманьова. Дочекалисі!


Нарешті український гурт, маючи продуману ідею та концепцію під назвою «Гуцул-метал», втілив її в повній мірі. Оформлення альбому, тексти та композиції прив`язані до однієї теми та несуть в собі ту енергетику, на яку так довго чекали україномовні слухачі. Містичні ефекти, сопілки, діалектизми в поєднанні зі сленгом, тягучі як мед рифи, качові збивки Олега Білоуса та низьке звучання баса Павла Корсуна – все це є в півгодинній платівці наших альтернативників. Аналізуючи відгуки в мережі можна впевнено заявити: «Гуцул-метал» став для багатьох слухачів першим альбомом, який вони придбали в Інтернеті. У чому секрет? Тому, що своє. Це дійсно та музика, за яку хочеться платити. Це дійсно той матеріал, який хочеться слухати знову та знову. Альбом хочеться не тільки мати в електронному вигляді, а й помацати в руках. Поки що гурт не планував реліз на CD, але час покаже, чи слухачі палають бажанням купувати альбом на фізичних носіях. Дев`ять нестандартних композицій, що несуть у собі драйв, ненависть і культуру карпатського краю. «Сім трембіт», «Моримух», «Ватра», «Party на Прикарпатті»… Такого ми ще не слухали. Гурт зробив акцент на неординарності і, мабуть, не прогадав.

Аби не говорити нічого зайвого, гайда слухати «Гуцул-метал» тут:

Якщо хочете підтримати гурт, придбавши пісні з альбому – вам сюди:
Google Play: https://goo.gl/S7Rq43
iTunes: https://apple.co/2jAjHC9
Deezer: https://deezer.com/en/album/51574212

Андрій Микитенко | Krock y ROCK


гуцул металКарна

Про Автора

Кір

Comments:

Коментарі відсутні

Теорема майбутнього

Як багато людей задумувалось над тим, що чекає на українську важку сцену у майбутньому? Чого очікувати від молодих гуртів, концертів, фестивалів? Давайте спробуємо це уявити. ...