Breaking News

  • Krobak. The Last Show – як це було

  • АНОНС: KROBAK. The Last Show 29.04 Mezzanine

  • АНОНС: Свято пост-року у місті Київ – Synthesis!

  • Another Lips: «собрались лишь для того, чтобы хоть кого-то поставить на разогрев Черной Речки в Минске»

  • «Enchained By Darkness» – чорна меса в пору кліматичного колапсу!

Header Banner

“Завжди мріяв вийти на велику сцену” – Олександр Бабенко “Legenda Folium”

0

Як ви гадаєте, чим пахне Новий рік? Можливо, ароматною кавою з корицею чи запашною хвоєю в дуеті з мандариновими пахощами? Чи, можливо, це іскри новорічних прикрас, бенгальських вогнів та шалених феєрверків? Хтозна… От ми переконані, що це пристрасні пориви електронної музики з прохолодою морського вітру, де кожна мелодія – то ціла історія. І ми зараз натякаємо на альтернативний рок-гурт із Харкова Legenda Folium. Журнал «Крок у Рок» поцікавився у бас-гітариста Олександра Бабенка, якими він пам`ятає новорічні свята часів свого дитинства.

КуР: Які емоції та спогади пов’язані у Вас із Новим роком?
Олександр: Зараз я все частіше згадую святкування Нового року в колі сім’ї. Тоді я був ще дуже маленьким. За традицією, ми з батьком встановлювали і прикрашали новорічну ялинку, а жінки готували святковий стіл. За вікном йшов сніг (це зараз рідкість на Новий рік), у будинок приходили гості з привітаннями, всi кудись поспішали, але це була святкова метушня, і мені це подобалося. На жаль, зараз нечасто вдається зустріти новорічну ніч з рідними, позаяк ми живемо в різних містах, але, думаю, в найближчому майбутньому це мені все-таки вдасться.

КуР: Який Ваш ідеальний Новий рік?
Олександр: У колі близьких людей і бажано далеко від міста. Для мене дуже важливо змiнювати обстановку. Від цього я отримую колосальне натхнення.

КуР: Який новорічний подарунок Вам запам’ятався найбільше з дитинства?
Олександр: Це була моя перша гітара з якої, до речі, і почалося моє захоплення музикою. Потім сім років я навчався у класі фортепіано, але все ж з часом знову повернувся до гітари.

КуР: Про що мріяли у дитинстві? Які бажання загадували?
Олександр: Оскільки я дуже рано почав займатися музикою, то завжди мріяв вийти на велику сцену, ділитися своєю творчістю, побачити людей не в натовпі, а зі сцени, отримати ту енергію від глядачів, яка, як потім виявилося, стала моїм наркотиком. І мені здається, я йду у правильному напрямку.

Олександр Бабенко “Legenda Folium” в дитинстві 

КуР: Як дізналися правду про Діда Мороза?
Олександр: Я завжди усміхаюся, коли згадую цю історію. Не пам’ятаю, в якому віці це було, але якогось разу в новорічну ніч мої мама з батьком вирішили зробити мені сюрприз і покласти подарунок під ялинку, щоб вранці я його знайшов. За іронією долі, я прокинувся в цей момент і все відразу зрозумів. Але мені так не хотілося засмучувати батьків, що я вдав, нібито сплю, і довго ще не зізнавався в цьому.

КуР: Які смаколики полюбляли найбільше в дитинстві?
Олександр: Напевно, це буде банально, але дуже любив дідів морозів з шоколаду. У нас вдома завжди було дуже багато солодощів під Новий рік, і всі шоколадні цукерки я забирав собі, а рештою ділився з іншими.

КуР: Який фільм, пісня чи мультфільм асоціюється у Вас із Новим роком?
Олександр: Звичайно ж, це фільм «Сам удома». До речі, декілька днів тому, за традицією, вже переглянув усі частини.

КуР: Ким Ви були на новорічному святі в дитсадку?
Олександр: У мене щороку були різні ролі, тільки й встигай купувати нові костюми, але найбільше мені подобалося бути Вовком. У цього персонажа було найбільше сцен, де я міг себе показати.

КуР: Які традиції були у Вашій родині? Чи дотримуєтесь Ви їх у дорослому житті, вже у власній сім’ї ?
Олександр: Найголовніша традиція – це наявність живої новорічної ялинки вдома. Зараз, напевно, 50% читачів зупиняться і почнуть писати гнівні коментарі з цього приводу, але не можу я відмовитися від цієї традиції. Для мене важливо, що б на Новий рік оселею ширився аромат хвої та мандарин.

КуР: Якби Ви могли написати собі лист у дитинство, то що б Ви собі сказали?
Олександр: Насправді, я б нічого не став говорити і докорінно змінювати. Адже я став таким і досяг того, що у мене є, завдяки саме тим подіям і тим помилкам, які сталися зі мною. Хіба що порадив би звернути більше уваги на вивчення англійської мови, іноді цього дуже не вистачає.

КуР: Чи потрібна новорічна казка дорослим?
Олександр: Звичайно! Дорослі це ті самі діти, просто виглядають інакше і мають більше турбот.

КуР: Який Новий рік у сучасних дітей? Як Ви думаєте, чи змінилося щось?
Олександр: Я не думаю, що щось кардинально змінилося. Просто з’явилося більше можливостей для святкування, більше можливостей для різних сюрпризів, нові казкові герої. І я вважаю, що це круто. Для нас був Новий рік одним, для нового покоління – трохи іншим. Все правильно, все повинно йти в ногу з часом.

КуР: Побажання читачам.
Олександр: Ніколи не зраджувати себе і свої мрії та йти тільки вперед!

Лінки на сторінку виконавця:

Офіційний сайт: http://legendafolium.com

Сторінка ФБ: https://www.facebook.com/legenda.folium

Сторінка ВК: https://vk.com/legenda_folium_ua


Legenda FoliumОлександр Бабенко

Про Автора

Кір

Comments:

Коментарі відсутні

Рятівний круг рок-ен-ролу.

Яким би великим та всеохоплюючим не був всесвіт року, все ж за десятиліття свого існування він ще досі не зміг очиститись від міфу про те, ...