Двоє українських саунд-продюсерів стали першими ендорсерами Ableton в Україні

0

Артура Данієляна та Андрія Романенко було обрано компанією РеалМюзік офіційними ендорсерами Ableton в Україні. Вони стануть першими, хто представлятиме бренд у нашій країні.

Ableton – німецька компанія, яка займається програмним забезпеченням для роботи зі звуком. Це один з найпопулярніших брендів серед майстрів звуку. Продукцією компанії користуються такі виконавці як Bonobo, Phnatogram, Skrillex, Diplo, Darkside, Hot Chip, KINK, Moderat, M83 та багато інших.

Артур Данієлян – український саунд-продюсер, який працював над альбомами СКАЙ, Тартак, Metamorefozzey, Без Обмежень, Бумбокс тощо. Також він – учасник гурту Qarpa та автор проекту #DANIYELYAN. До речі, найближчий виступ лайв-проекту #DANIELYAN заплановано на 1 липня в Києві в рамках Late Night Stage фестивалю Atlas Weekend.

Партнер Данієляна, саунд-продюсер Андрій Романенко, є засновником анломовного блогу ableton.in.ua та студії RA Soundscapes.

«Компанія РеалМюзік дуже відповідально підходить до вибору представників, особливо коли це стосується таких визначних брендів як Ableton. Це мають бути не просто відомі артисти чи продюсери, а справжні поціновувачі бренду, які щиро люблять продукт та віртуозно ним володіють. Ми розраховуємо на плідну співпрацю із Андрієм та Артуром у рамках кампанії популяризації та розвитку бренду Ableton в Україні. Тож найближчим часом очікуйте на цікавий контент та мітапи по всій Україні», – каже Олексій Браславський, бренд-менеджер компаній РеалМюзік, офіційного дистриб’ютора Ableton в Україні.

Автор: Анастасія Пекарська
Фотограф: Юлія Вебер/LiRoom


Про Автора

Comments:

Коментарі відсутні

«Підкамінь-2013»

19-21 липня 2013 року у Бродівському, у селищі Підкамінь, районі відбудеться сьомий міжнародний етнофестиваль «Підкамінь-2013». Протягом трьох днів Вас розважатимуть українські фолькові музики та рок-гурти, ...